CEYLANPINARLI ÖĞRENCİLER İSTANBUL?U TURLADI

İçişleri Bakanlığı?nın iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması, kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, huzura katkı sunulması, kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla oluşturduğu ?Biz Anadoluyuz? projesi kapsamında gerçekleştirilen gezilerin,

YEREL 8.05.2019 11:01:04 1240 0
CEYLANPINARLI ÖĞRENCİLER İSTANBUL?U TURLADI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan geziye katılan öğrencileri Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik uğurladı. 2 gece 3 gün boyunca İstanbul un tarihi ve turistik yerlerini gezen öğrenciler İstanbul’da kendileriyle yaşıt çocukları olan ailelerin yanında konakladılar.

Program sonucu öğrencileri Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya Ceylanpınar’a uğurladı. 2 gün boyunca doyasıya eğlenen, hayatlarında ilk defa uçağa binen öğrenciler İstanbul’a hayran kaldıklarını ifade ettiler. İstanbul valililiği ve misafiri oldukları ailelerin hediye yağmuruna tuttukları öğrenciler artık bizim İstanbul’da ailelerimiz var çok mutluyuz dediler.

Program dönüşü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demirbilek Şanlıurfa’da öğrencileri karşılayarak geziden sorumlu öğretmenlere teşekkür etti.