Ceylanpınar'lı Genç YKS Sonucunu Görünce Sevinç Çığlığı Attı!

Ceylanpınar Anadolu Lisesinde okuyan genç, YKS sonucuna bakarken çektiği video ile sevincini herkesle paylaştı. Tıp okumak isteyen Seydi Akbaş isimli genç istediği puana ulaştı.

YEREL 29.07.2021 15:05:00 1054 0
Ceylanpınar

Türkiye'de milyonlarca gencin girdiği YKS'nin sonuçları dün açıklandı. Zorlu ve sıkıntılı koronavirüs süreciyle beraber sınavlarına giren ve sonuçları açıklanan gençlerin kimi umduğu puanı alırken kimi düşük sonuçla karşılaştı. 

Ceylanpınar Anadolu Lisesi'nde okuyan Seydi Akbaş isimli gençte girdiği sınavın sonucuna bakarken o anları kameraya çekti. Sınav sonucuna bakmak için sayfayı tıkladığında sınav başarı ortalamasını gören genç çığlık atarak sevincini gösterdi. Sınava hazırlandığı süreç boyunca tıp okumak için çalışan ve hedefine ulaşmak isteyen Seydi, puanın tıp okumak için yeterli olduğunu görünce heyecanını gizleyemedi. 

Dr. Çocuk Seydi olarak açtığı kanalında sınava girmeden öncede hep tıp okumak istediği ile ilgili videolar paylaşan gencin hedefine ulaşması izleyenleri de mutlu etti.

Seydi Akbaş, o heyecanlı anlarını kanalında paylaşarak şu ifadelere yer verdi; "Merhaba arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı. Şu an izleyince 12 yıllık emeğin karşılığında az bile bağırdığımı düşünüyorum. Tabii bu süreçte bana destek veren başta ANNEM BABAM VE CEYLANPINAR ANADOLU LİSESİ MÜDÜR YARDIMCISI AZİZ ÇALIŞKAN.. GÖKHAN ÖLÇER.. FATMA SÜNGÜ.. EROL ATEŞ.. ÇAĞDAŞ TAŞTAN..ZAFER HOCA..HAKKI HOCA..HAFİFE HOCA..AHMET HOCA..ve daha sayamadığım bir sürü öğretmenime teşekkür ederim. Aynı zamanda bana destek veren sınıfımda ve sınıfımda olmayıp bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum."

Haber Merkezi