Ceylanpınarlı Muhtardan Vekil Özşavlı’nın İddialarına Cevap

.

YEREL 30.07.2022 14:08:00 724 0
Ceylanpınarlı Muhtardan Vekil Özşavlı’nın İddialarına Cevap

Ceylanpınar Ensar Mahallesi muhtarı Ali Çin Şanlıurfa milletvekili Halil Özşavlı'nın iddialarına cevap verdi.

"Değerli Ceylanpınarlıların Bilgisine

Dün milletvekili ile yaşanan haklı tepki hepinizin malumudur, lakin sayın vekil biz Ceylanpınar halkının temsilcilerini iftiracılıkla, para almakla ve komplo kurmakla suçlamaktadır.

Ben ve muhtar arkadaşlarım bu suçlama ve iftiraları reddediyor, kendisine iade ediyoruz.

Muhtar arkadaşımıza yapılan muamele ne bir bir vekile ne de insan onuruna yakışacak bir muameledir, kabul etmiyoruz.

Sayın Vekil ;  eğer bir muhtar arkadaşımız kendi menfaati için kapını çaldıysa, eğer bir muhtar arkadaşımız kendi oğlu için bir şey istediyse eğer para ücret karşılığı bir şey yaptırmak istediyse ve onunla herhangi bir komplonun bir parçası olduysa buyursun bize söylesin yoksa bize attığı o iftirayı silsin.

Sayın vekil müjdelerden bahsetti Allah aşkına seçildiğiniz günden beri bin kere müjde reklamı yaptınız ama kaç tanesini yaptınız, yaptığınız hizmetleri Ceylanpınarlıların takdirine vicdanına bırakıyorum.

Biz muhtarlar olarak bugüne kadar hep 2.sınıf muamelesi gören Ceylanpınar ilçemizin halkımızın sorunlarının peşinde koştuk onları dillendirdik; dile getirdik.

Biz tapu dedik sizler çözdük dediniz ama vermediniz, ortada ne tapu nede tapunun T sini gördük.

Biz doğalgaz dedik sizler şirketin tarafını tuttunuz sadece 2 mahalleye verdiniz. Ceylanpınar merkezi 13 mahalleden ibarettir tüm halkımız eşit şekilde hizmet almalıdır şiarıyla hareket ediyoruz.

Biz göçerler dedik sizler tigemin tarafını tutup meraları ve göçerleri yok ettiniz. Hayvan hapishanelerine savundunuz.

Biz Kızıltepe yolu dedik sizler müttehitleri savundunuz benim sahipsiz memleketim nice anaların bacıların eşlerin gözyaşı arkalarında nice yetim öksüzler bıraktı nice canlarımızı rant uğruna kefene sarıp toprağa gömdük kaybettik. 

Biz Ceylanpınar halkı için iş aş hizmet istedik sizler kadrolaşmayı seçtiniz kendinizden olmayana yaşam hakkı tanımadınız.

Bizim ve sizlerin hizmetlerini Ceylanpınarımızın asil ve şerefli insanlarının takdirine bırakıyorum, en büyük hakem önce Allah sonra halkımızdır. Halkın oylarıyla seçilen halka racon kesemez Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Not: videoyu biz çekmedik çeken vatandaşımızın facebooklarında halen durmaktadır. Komplo olsa videoyu açık hesaptan çekip yayınlamazdık."dedi.