CEYLANPINARLI YAZARIN YENİ KİTABI FARKLI DİLLERDE OLACAK!

Girişimcilik ve inovasyon konusunda eğitimler veren Ceylanpınarlı Yazar Tuncay İşlek’in ‘Yolculuk Zamanı’ adlı kitab

KÜLTÜR - SANAT 26.08.2020 09:31:00 4881 0
CEYLANPINARLI YAZARIN YENİ KİTABI FARKLI DİLLERDE OLACAK!

 Eylül ayında okuyucularla buluşacak. Bilim kurgu konulu hikaye kitabı aynı zaman da İngilizce ve Fransızca dillerinde de yayımlanacak.

Yazarlık serüvenine 2010 yılında başlayan Tuncay İşlek, ilk kitabı 2019 yılında kişisel gelişim kitabı olan ‘Sen De Yaparsın’ raflarda yerini aldı. İkinci kitabı ise 2020’de çocuklara yönelik kaleme aldığı bilim kurgulu konulu hikaye kitabı oldu. İşlek’in ‘Yolculuk Zamanı’ adlı kitabı da Eylül ayında okuyucularla buluşacak. Bilim kurgu konulu hikaye kitabı aynı zamanda İngilizce ve Fransızca dillerinde de yayımlanacak.

İŞLEK KİMDİR?

Tuncay İşlek Şanlıurfa Viranşehir doğumlu olup ilk, orta, lise babasının memuriyetinden dolayı Ceylanpınar’da tamamladı. Üniversite Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi daha sonra Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde pedagojik eğitimi aldı. Girişimcilik ve motivasyon eğitimi veren İşlek özel ve devlet kurumlarının davetlisi olarak birçok konferans ve seminere konuşmacı olarak katıldı. Verdiği eğitimler yerel ve ulusal medya geniş yer aldı. Anadolu Üniversitesinde girişimcilik ve inovasyon üzerine yüksek lisan eğitimi devam ediyor. İşlek, aynı zaman da senaryosunu yazdığı kısa filmleri ulusal ve uluslararası festivalde yarışıyor.