Ceylanpınarlılar Siyer Sınavında Ter Döktü

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl "O`nu Oku, O`nu Yaşa" teması ile düzenlenen Siyer Sınavı ülke genelinde yüz binlerin katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl altıncısı düzenlenen Siyer Sınavı`na Ceylanpınarlılar da yoğun ilgi gösterdiler.

GÜNCEL 21.02.2018 10:29:05 1792 0
Ceylanpınarlılar Siyer Sınavında Ter Döktü

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl "O'nu Oku, O'nu Yaşa"  teması ile düzenlenen  Siyer Sınavı ülke genelinde  yüz binlerin katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl altıncısı düzenlenen Siyer Sınavı'na Ceylanpınarlılar da yoğun ilgi gösterdiler.

Sınavla ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Ceylanpınar Koordinatörü Ahmet Aydın: ”Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla gerçekleştirilen Umre Ödüllü Siyer Sınavı'na, Ceylanpınar da havanın muhalefetine rağmen, yoğun katılımla gerçekleşti. Dört ayrı okulda gerçekleşen sınav da her yaştan insan ter döktü. Sınava toplam 1670 kişi kayıt yaptırdı. Sınava girenlerin sayısı ise bin kişiyi buldu. Peygamber Efendimizi (sav) hem anmış olduk hem hayatını bir daha zihnimize kazımış olduk. Ayrıca insanlarımızın imkan verilince peygamber sevdasına akın ettiğine de bir daha şahit olduk. Sınavda gönüllü görev alan ve sınava katılan herkes bu sınavı kazanmıştır. Sınavda görev alan tüm öğretmenlerimize bizlere okullarını açan idarecilerimize ve sınavda ter döken tüm peygamber aşıklarına teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

4 ayrı kademede ve 4 ayrı sınav merkezinde gerçekleştirilen sınava gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.