ceyllanpınar belediyesi Kırsal Mahallelerde yol çalışmaları devam ediyor.

Başkan vekili ve Belediye Başkan Yadımcısı kırsal Karataş mahallesinde devam eden Stabilize yol çalışmasını incelemelerde bulundular.

YEREL 1.09.2020 13:54:00 1654 0
ceyllanpınar  belediyesi Kırsal Mahallelerde yol çalışmaları devam ediyor.

Belediye başkan vekili İbrahim almaz ve Belediye başkan yardımcımız Hüseyin Ekim Ceylanpınar kırsal Karataş mahalle devam eden yol çalışmalarını yerinde incelediler devam eden yeni yol açma ve stabilize çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Ceylanpınar Belediye başkan vekili İbrahim almaz ve başkan yardımcımız Hüseyin Ekim ilçe ve kırsal genelinde devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ceylanpınar Belediye başkan vekili İbrahim almaz Karataş Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başlattığı yeni yol açma ve stabilize yol çalışmalarını denetledi.

Devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Ceylanpınar Belediye başkan vekili İbrahim almaz birim amirleri ve teknik heyet eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye başkan vekili İbrahim almaz Karataş Mahallemizde de yeni yol açma çalışmalarını icra ediyorlar. İnşallah hep birlikte Ceylanpınar ilçemizin tüm yerleşkelerinde yeni yol açmalarımız, stabilize çalışmalarımız ve tüm hızı ile devam edecektir. Karataş Mahallemize de bu yeni yollar hayırlı uğurlu olsun” Tüm kırsal Mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetten çok memnun olduklarını belirterek Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve ekibine teşekkür ettiler.