CHP Genel Başkanı Özel, Muğla Ortaca’da vatandaşlara seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Ortaca’da halk buluşmasına katıldı.

GÜNCEL 28.03.2024 17:30:51 52 0
CHP Genel Başkanı Özel, Muğla Ortaca’da vatandaşlara seslendi

Özel,ormanları koruyacaklarını belirterek, "Ormanın en kıymetli varlığı Muğla’nın ormanlarıdır, ormanlarımıza sahip çıkacağız, ormanlarımızı koruyacağız. Ormanlar, Akbelen’deki mücadele, bütün Türkiye’nin elinde” dedi.

Özgür Özel, “Ortaca’nın sosyal demokratlarından, milliyetçi demokratlarından, muhafazakar demokratlarından, Ortaca’nın yerlisinden, köylüsünden, başka yerde doğmuş, Ortaca’da karnı doymuş olanlardan, herkesten, gencecik, pırıl pırıl, çalışkan ve Ortaca’ya çok önemli işler yapacak olan, bizim de sonuna kadar arkasında duracağımız Evren Tezcan kardeşimize hepinizden destek bekliyorum” ifadesini kullandı.

Bu sefer Ortaca’yı almaya geldiklerini söyleyen Özel şunları dile getirdi:

"Seçimlere sadece 2 gün kala kampanyanın son 2 gününde burada komşu kentimde, Manisa’dan sonra belki en çok konuşma yaptığım, en çok gelip gittiğim, her ilçesinde izimin olduğu, bana emeği olan, benim emeğimin olduğu güzel Muğla’mızdayım. Geçen seçimde kenti hatalarımız yüzünden kaybettiğimiz, 5 yıldır içimizi sızlatan Ortaca’dayım. Bu sefer Ortaca’yı almaya geldik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bu sefer bölünmek var mı? Ayrı düşmek var mı? Bu sefer sandıkta hep beraber olacağız, kol kola olacağız. Ortacamıza, Evren Tezcan Başkanımızı belediye başkanı yapacağız."

 

Hibya Haber Ajansı