Çin Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı dış ticaret planını açıkladı

Çin Ticaret Bakanlığı, 2024 yılında dış ticaret stratejisini güçlendirmek için yeni politikaları ve dinamikleri hayata geçireceğini duyurdu.

GÜNCEL 27.01.2024 20:22:19 124 0
 Çin Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı dış ticaret planını açıkladı

Çin Ticaret Bakanlığı, 2024 yılında dış ticaret stratejisini güçlendirmek için yeni politikaları ve dinamikleri hayata geçireceğini duyurdu. Çin Devlet Konseyi Basın Ofisi tarafından düzenlenen bir basın toplantısında, Çin Ticaret Bakanlığı yetkilisi, 2024 yılında yeni politikaların uygulanacağını, yeni dinamiklerin geliştirileceğini, yeni pazarların keşfedileceğini ve yeni potansiyellerin geliştirileceğini belirterek dış ticaretin temel yapısını güçlendirmeye devam edeceklerini açıkladı.

Yetkili, Kanton Fuarı ile Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı (CIFTIS) dahil önemli fuarları sürdüreceklerini, personel değişimine kolaylık sağlayacaklarını ve Çinli şirketlerin daha çok sipariş almasına yardımcı olacaklarını dile getirdi. Yetkili, kaliteli tüketim malları, ileri teknolojiler, önemli ekipmanlar ve yedek parçaların ithalatını arttıracaklarını sözlerine ekledi. 

Hibya Haber Ajansı