Çin'in en büyük televizyon şovu Bahar Bayramı Galası, izleyicilerle buluştu

TOLGA KARAGÖZ- 10.02.2024-HİBYA- Çin Medya Grubu tarafından düzenlenen ve Guinness Dünya Rekorlar Kitabı tarafından dünya çapında en çok izlenen TV programı olarak kabul edilen Bahar Bayramı Galası dün izleyicilerle buluştu. Yaklaşık 4 saat süren gala ya

GÜNCEL 10.02.2024 12:35:00 74 0
Çin

Özel Haber: Çin Medya Grubu tarafından düzenlenen ve Çin'in en çok izlenen televizyon yayını Bahar Bayramı Galası dün izleyicilerle buluştu. Guinness Dünya Rekorlar Kitabı tarafından dünyanın en çok izlenen yayını olarak kabul edilen televizyon gösterisi tüm dünyada ilgiyle takip edildi. 

1983’ten bu yana her yıl Bahar Bayramı arifesinde yayınlanan gala, 40 yıldır tüm Çin halkının vaz geçilmez bir eğlencesi olarak akıllarda yer ediniyor. Bu yılki galada, müzik, dans, opera, komedi tiyatrosu, sihir ve akrobasi gibi çeşitli performanslar izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. 

Dünya genelinde 49 ülkeden 90 şehirde bulunan kamu alanlarındaki 3 binden fazla dev ekranda yayınlanan gala gösterisi Türkiye'de sadece Hibya haber ajansına özel görüntülerle Türk halkıyla buluşuyor. 

**Bu haber telife tabidir. Kesinlikle kopyalanamaz ve kullanılamaz.**

Hibya Haber Ajansı