Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Tarihi Hanlar Bölgesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tarihi Hanlar Bölgesi’ni gezerek Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNCEL 21.03.2024 18:41:57 79 0
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Tarihi Hanlar Bölgesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir dizi ziyarette bulunmak için gitti şehirde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekleriyle hayata geçirdiği Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde inceledi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a alanda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’nın çok özel bir projesini incelemek üzere Tarihi Hanlar Bölgesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi.

Yılmaz, bölgenin aslında tarihi Bursa’nın merkezi olduğunu belirterek, “Tarihi Hanlar Bölgesi projesi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın geçen seçimlerde vaat ettiği bir projeydi. Alinur Aktaş başkanımız başkaları gibi seçimden sonra vaat ettiklerini unutmadı. Projelerini gece gündüz takip etti. Bu çok güzel eser de ortaya çıkmış oldu.” dedi.

Daha sonra tarihi bölge esnafını da ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkındaki görüşlerini aldı.

Hibya Haber Ajansı