Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonucu Ceylanpınar’da Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

.

YEREL 29.05.2023 11:00:00 1266 0
Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonucu Ceylanpınar’da Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 ile önde tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Ceylanpınar’da da büyük bir sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimlerinin sonlanmasıyla oyların sayımı devam ediyor. Henüz kesinleşmeyen seçim sonuçlarını kutlamak isteyen çok sayıda Ceylanpınarlılar, soluğu Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun evinde aldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla 2. Tur seçim sonuçlarını büyük bir coşkuyla kutlayan Ceylanpınarlı vatandaşlar, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile birlikte şükür namazı kıldı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarını dinleyen vatandaşlar, Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile birlikte sokaklara akın ederek, araçlarla büyük bir konvoy oluşturdu. Sokakta yürüyerek ve araçlarının camlarından çıkarak Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarını sallayan vatandaşlar sloganlar attı, şarkılar söyledi. Kimi vatandaşlar da konvoy oluşturarak sloganlar eşliğinde hep birlikte yürüdü.

Kutlamalara Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, Kadın Kolları Başkanı Meral Beşkat, Gençlik Kolları Başkanı Halil Bayluğ, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Budak ve Erhan Bayol, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.