Dev Derbi Cim Bom?un

Haftalardır beklenen, konuşulan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sarı kırmızıların galibiyetiyle sonuçlandı. Kartların havada uçuştuğu, gerginliğin zaman zaman zirve yaptığı, futbolun ise sınıfta kaldığı derbinin skorunu, Sneijder`in tek golü belirledi: 1-0

SPOR 7.04.2014 09:08:06 2088 0
Dev Derbi Cim Bom?un
Galatasaray Fenerbahçe maçı ilk yarısında Galatasaray maça hızlı başladı ve 9. dakikada Sneijder'in attığı golle 1-0 öne geçti. Galatasaray Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle. Galatasaray Fenerbahçe karşısında etkilili oyun oynayarak Melo'nun Emre'yi attırmasıyla etkisini arttırdı.

Galatasaray Fenerbahçe maçı ilk yarısında evsahibi takımın attığı golle 1-0 bitti. Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisi an ve an rotahaber.com adresinde. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri ve Galatasaray Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle.

Bir tarafta şampiyonluğu için sadece 9 puana ihtiyacı kalmış bir Fenerbahçe. Diğer tarafta ise şampiyonluk trenini kaçırmış, devler ligine direkt biletin peşinde bir Galatasaray. Beraberliğin bile Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna matematik katkı yapacağı bu 90 dakika; sarı-kırmızılı ekip için çok daha fazla şey ifade ediyor. Mancini’nin hatta yönetimin geleceği açısından kazanım önem taşıyor. Bir anlamda Galatasaray için sezon finali. Rakibi ile aradaki farkı 16’ya çıkarmama maçı.

2. YARIDA GALATASARAY POZİSYON VERMEDİ

2. yarıda rakibi karşısında 10 kişi kalan Fenerbahçe etkili bir oyun sergilemedi. Ev sahibi olmasını iyi değerlendiren Galatasaray Fenerbahçe'den 3 puan alarak rakibi arasındaki farkı 10'a düşürdü

MELO ATILDI


Faul sonrası hakeme tepki gösteren Melo hakemi alkışlayınca bu kez 2. sarı karttan Melo takımını yalnız bıraktı. Fenerbahçe Melo'nun oyundan atılmasından sonra etkili olsada gol atamayınca. Galatasaray Fenerbahçe maçı 1-0 sona erdi. İşte Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve Sneijder'in golü izle.

Mancini’nin derbiye çıkardığı kadro bence sahaya sürebileceği en iyi onbirdi.Sahada diziliş ve forma paylaşımı dışında maç başlayınca gördük ki sarı-kırmızılı oyuncular bu maçın onlar için ne ifade ettiğinin bilincinde mücadele ettiler.Melo-Sneijder-Selçuk-Hakan-Semih bu zorlu virajda oyunlarıyla öne çıktılar.Galatasaray ilk yarı boyunca önemli gol şansları yakaladı. Drogba’nın bir şutu direkten döndü. Hızlı başlangıç meyvesini 9. Dakikada Sneijder’in akıl dolu golüyle verdi. Golde Melo’nun asisti de güzeldi.Fenerbahçe rakip kalede tek bir pozisyona bile giremedi.

İlk yarının bir kırılma anı da Emre Belözoğlu’nun atılması oldu.Öfke kontrolünü bu maçta da yapamayan Emre atılarak takımını yalnız bıraktı.