Diyarbakır yaptı Bu Hizmeti Şanlıurfa'da Neden Olmasın..?

.

GÜNCEL 6.05.2022 09:54:00 940 0
Diyarbakır yaptı Bu Hizmeti Şanlıurfa

Bu Hizmet Şanlıurfa'da Neden Olmasın..?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi il merkezine 67 km uzaklıktaki Dicle İlçesine günde 3 er sefer gidiş-geliş otobüs seferleri yapıyor. Bu hizmeti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yapmasına hiçbir engel yok..!

Yakıt fiyatlarının yükseldiği, ulaşımın daha da zorlaştığı bu dönemde özellikle maddi durumu olmayan vatandaşlar için bu hizmet yapılabilir. Hele ki Türkiye'nin il merkezine uzaklığı en fazla olan ilçelerden biri olan Ceylanpınar için

Bu hizmet için ek araç almaya bile gerek yok. Çürümeye Terkedilen araçların devreye girmesi sorunu çözer. Gerçi geçenlerde 2016 da alınıp sonra Ceylanpınar'da çürümeye terkedilen araçların haberini yapmıştık. Belediye bu haber üzerine "susarak" en etkili ve muazzam savunmasını yapmıştı. Zira belediyenin her açıklaması ( Gri Pasaport ve İnsan Kaçakçılığı iddialarında olduğu gibi) fiysako olup belediyeyi daha da zor duruma sokuyor.

Bu araçlar da bu yollarda kullanılabilir beyler! Kızıltepe yolu istikametindeki köyler için seferler de çıkarılabilir. Her iki seçenekte de belediyenin ekstra kazanç elde edileceği biliniyor. Ama bu hizmetleri halka sunacak bir yetkili, maalesef yok..!

kaynak ceylanpınar olay