Elektrik dağıtım şirketinden Çorum’a dev yatırım

YEDAŞ, Çorum ilinde yaptığı dev yatırım ile enerji altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL 28.03.2024 12:36:55 64 0
Elektrik dağıtım şirketinden Çorum’a dev yatırım

YEDAŞ olarak, yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam ettklerini belirten YEDAŞ Çorum Bölge Müdürü Bahadır Tanrıverdi, ''Temel hedefimiz, her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kesintisiz ve kaliteli enerji sunmak. Bu bağlamda 2023 yılında bölgede yaptığımız toplam yatırım 165 milyon TL’yi buldu.” dedi.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi’nde yaptıkları çalışma ile ilgili de bilgi veren Tanrıverdi, “Bine yakın iş yerinin konumlandırılacağı ve şehrimizin farklı bölgelerindeki esnafların tek bir çatı altında toplanacağı bu projeye katkı sağlamak bizler için çok kıymetli. Bu projede enerji altyapısını tamamlamak adına şu ana kadar toplam 20 metre alçak gerilim, 13 metre orta gerilim kablosu, 215 aydınlatma direği ve 262 adet led aydınlatma montajını yaptık. Bunun yanı sıra teknolojik modüler kapalı hücre sistemlerini devreye alarak bölgede toplam 19 milyon TL yatırım yaptık. Şehrimize değer katan projelere her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” diye ekledi.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi Projesi’ne Sağladıkları Katkıdan Dolayı YEDAŞ’a teşekkür eden Zanaatkar Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkçı, yapılan çalışma ile ilgili “ Şehrimizin farklı bölgelerinde hizmet veren esnafımızı tek bir çatı altında birleştirecek modern sanayi projemizi teslim etmeden önce, tüm elektrik altyapımızın tamamlanmasını sağlayan YEDAŞ ekibine teşekkür ederim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı