Engelsiz Ceylanlar, 1. Lig Yolunda?

Ceylanpınar?ın Engelsiz Ceylanları, kendi sahasında konuk ettiği Hatay Dörtyol Engelliler Basketbol takımını 81-20 gibi farklı skorla devirdi.

SPOR 21.04.2014 11:58:11 5051 0
Engelsiz Ceylanlar, 1.  Lig Yolunda?
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti Tekerlekli Sandalye 2.Lig B Grubunda mücadele eden ligin güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, ligin bitimine 1 maç kala galibiyet serisini ve namağlup ünvanını korudu. Ligin 13. haftasını geride bırakan Ceylanpınar ekibi,  2013 - 2014 sezonu içerisinde karşılaştığı 13 maçtan galip gelerek 26 puan ile gurubunda lider olarak bulunuyor.

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ, maça istedikleri gibi başladıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi. Özellikle maçın son çeyreğinde büyük heyecan yaşadıkların ifade eden İdoğ "Genel olarak heyecanlı bir müsabaka oldu. Özellikle ikinci yarı ortaya koyduğumuz oyun beni çok memnun etti " dedi.
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ 2013 - 2014 Sezonu  4 Mayıs 2014 tarihinde Ceylanpınar kapalı spor salonunda Ceylanpınar  Engelliler Spor Kulübü ile Siverek Engelliler Spor Kulübü arasında yapılacak olan basketbol maçı ile son bulacak.  Amacımız bu son maçımızı da kazanarak 26 Mayıs  1 Haziran 2014 tarihleri arasında Kayseri  ilinde gerçekleşecek olan 1. Lige Yükselme ( Play - off ) maçlarına namağlup olarak gitmek ve yapılacak olan müsabakalar arasında ilk 6 takım arasına girip 1. Lige yükselmeyi amaçlıyoruz ‘’ dedi.