Engelsiz Ceylanlar 1. Lige bir adım daha yaklaştı

2. devrenin ilk maçında deplasmanda İskenderun ekibini farklı yenen Ceylanpınar?ın Engelsiz Ceylanları, 1. Lige bir adım daha yaklaştı.

SPOR 24.02.2014 10:25:47 3791 0
Engelsiz Ceylanlar 1. Lige bir adım daha yaklaştı

1. devreyi yenilgisiz kapatan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü (Besk),  2. devreye iyi bir başlangıç yaptı. Ligin zorlu takımlarından biri olan İskenderun Engellileri deplasmanda 80-55 gibi üstün bir skorla yenerek bir engeli daha aştı.

Engelsiz Ceylanlar artık 1. lige daha yakın. İyi bir ekip ve güçlü bir kadroya sahip olan Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ‘’ İkinci devreye iyi başladık zorlu ama farklı bir galibiyet oldu bizim için 1. lig artık çok daha yakın, önümüzde güzel ve zorlu bir Play-Off bizleri bekliyor. Hak ettiğimiz yerlere ulaşıp tüm Ceylanpınar halkına ve gönül dostlarımıza 1. Ligi armağan edeceğiz’’ dedi.

Başkan Mehmet Taş, başarının tek taraflı olmadığını bu başarılarda tüm Ceylanpınar halkının olduğunu ve en büyük destekçileri Öz Orman İş sendikası ve gönüldaşları sayesinde olduğunu dile getirdi. Taş, son olarak bu başarıda emeği geçen Antrenör Metin İdoğ, yönetim kurulu ve tüm sporcularını teşekkürlerini iletti.