Engelsiz Ceylanlar Durmak Bilmiyor

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, ilk devreyi yenilgisiz tamamlamasına rağmen 2. devre hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

SPOR 12.02.2014 14:54:03 3336 0
Engelsiz Ceylanlar Durmak Bilmiyor
Ceylanpınar BESK Öz Orman İş Sendikası sponsorluğunda çıktığı 2013-2014 sezonunun ilk devresinde yaptığı 7 maçın tamamında galip gelerek ilk devreyi yenilgisiz lider olarak tamamladı. Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü 2. devre hazırlıklarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Geçen sezon 1. lig şansını son anda kaçıran Ceylanpınar ekibi bu sezon işi daha ciddiye alarak hazırlanıyor. sezon başında iyi transferler gerçekleştiren Ceylanpınar ekibi 1. lig için iddalı.

Ceylanpınar BESK Başkanı Mehmet Taş,  kendileri için iyi bir sezon olduğunu ve çok iddalı olduklarını dile getirdi. Taş ‘’İlk devreyi yenilgisiz tamamladık, yalnız Play-Offlar için daha iyi hazırlanmamız lazım ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 2. Devreyi de yenilgisiz tamamlayıp yolumuza devam etmeliyiz. Geçen sezon yaşanılan olumsuzlukları bir daha yaşamamak için tüm çabamızı ortaya koyuyoruz. Bu sezon inşallah play-offlarda başarılı olup 1. lige çıkarız’’ dedi.

Başkan Mehmet Taş, yeni bir transferin de olabileceği ama henüz kesinlik kazanmadığı için açıklamak istemediklerini belirtti. Ayrıca 2. devre kendileri için önemli olduğundan tüm Ceylanpınar halkının ve spor severlerin maçlarına gelerek destek vermelerini istedi. Taş, seyirci motivasyonu çok önemli, onun için taraftarların takımı yalnız bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Kıyasıya rekabet içinde geçen antrenmanlar adeta lig maçlarını aratmıyor. Ceylanpınar BESK Kaptanı Milli oyuncu M.Ümit Bebe ise ‘’İlk devre bizim için çok iyi geçti iyi mücadele ettik ve maçlarımızın tamamını kazanarak ilk devreyi lider kapatmanın gururunu yaşadık. Önümüzde 2. devre var 2. devreye iyi hazırlanmak ve kayıpsız yolumuza devam etmeliyiz. Herşeyden önce istediğimiz 1. ligde oynamak ve bunun için var gücümüzle hazırlanıyoruz. Play-Off müsabakalrında başarılı bir grafik çizerek yolumuza 1. ligde devam etmek istiyoruz ve seyircilerimizin bu süreçte bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum’’ dedi.