Engelsiz Ceylanlar Lige Hazır?

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü kadrosuna bir çok yıldız oyuncu ekleyerek, yeni sezon hazırlıklarına dostluk maçıyla başladı.

SPOR 27.10.2013 21:02:22 6176 0
Engelsiz Ceylanlar Lige Hazır?
Yıldız sporcular ayakta alkışlandı

Bu sezona iddialı girmek istediği lige, gücüne güç katarak devam eden ve Ümit Koca, Mehmet Arpak, Mustafa Muhittinoğlu, Yusuf Erdemir gibi önemli yıldızları kadrosuna dahil eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, taraftarlarını hazırlık maçında da güldürdü.

Yine Galibiyet

Ceylanpınar Kapalı Spor Tesislerinde ve yüzlerce taraftarın desteğiyle oynana dostluk maçını Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, daha önce Süper Ligde mücadele eden güçlü Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü’nü 72-59 gibi farklı bir skorla aldı. Ceylanpınarlılar’ın büyük ilgi gösterdiği maçı; İlçe Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar ve Öz Orman İş Şube Başkanı İbrahim Dondurmacı ile İç Kale Yemek Dağıtım Şirketi adın Yılmaz Öz dına Mehmet Cengiz izledi.

Kaymakama Plaket Verildi

Maç başlamadan önce Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ile Kulüp Antrenörü Metin İdoğ, desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Musa Sarı ve İç Kale Yemek Dağıtım Şirketine birer plaketle ödüllendirdiler.

Lig Kupasını Mutlak Alacağız

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ve Kulüp Antrenörü Metin İdoğ, bu transferlerde emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu sezon çok iddialı olduklarını ve Lig kupasını mutlak alacaklarının garantisini verdiler.
 


engellier hazırlık maçında www... by ceylanpinar_gazetesi