Engelsiz Ceylanlardan Dev Transfer

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 2013-2014 sezonunda, flaş bir isimle anlaştı.

SPOR 2.09.2013 14:18:18 5942 0
Engelsiz Ceylanlardan Dev Transfer
Ceylanpınar’ın Bedensel Engelliler Basketbol takımı, yeni sezona flaş transferle girdi. Engelsiz Ceylanlar Mehmet Arpak’ı sarı yeşilli renklere bağladı.
Bölgesel 2.Lig’in iddaalı takımlarından Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü, tecrübeli pivot oyuncusu Mehmet Arpak ile anlaştı.
2012-2013 sezonunun 2. yarısında Ordu takımına transfer olan ve kalitesi ile takımın şampiyon olmasında önemli katkısı olan Mehmet Arpak, daha önce Engelli Yıldızlar, BJK, Saran Anadolu, Kırklareli takımlarında ter dökmüş ve bir çok kez şampiyonluklar yaşamıştı.
Tecrübeli skorer pivotun yeni adresi Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü oldu.Skora katkısı ve ribaund konusunda tartışılmaz üstünlüğe ile ön plana çıkan yetenekli pivot, ilk etapta takımının play off grubuna kalması için çaba sarfederken, asıl hedefin ise takım arkadaşlarıyla beraber özlenen 1.Lİg ve play off şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ve Kulüp Antrenörü Metin İdoğ, bu transferlerde emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu sezon çok iddialı olduklarını ve 1. Lig kupasını mutlak alacaklarının garantisini verdiler.