Erbakan’dan ‘Gazze’ tepkisi: "En azından ticareti kesin"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında geldiği Giresun’da, Piraziz, Bulancak ve Keşap ilçelerinde partisinin seçim bürolarının açılışına katıldı.

GÜNCEL 12.03.2024 19:15:12 63 0
Erbakan’dan ‘Gazze’ tepkisi:

Açılışlar sonrası Giresun Atapark’ta katıldığı mitingte konuşan Erbakan, yerel seçimde oylarını artıracak tek partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu ifade ederek “Türkiye’nin her köşesinden müjdeli haberleri alıyoruz. Yeniden Refah gümbür gümbür geliyor. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde, arkasından 2028’de iktidara yürüyor elhamdülillah.”dedi.

‘Milletimiz bize Türkiye’nin her köşesinde Gazze’yi soruyor.’ diyen Erbakan şöyle konuştu: 

‘İsrail’deki büyükelçimizi geri çağıramadık. Halen limanlarımızdan gemiler yükleniyor milyarlarca dolarlık sevkiyat devam ediyor. İsrail ile ticaret devam ediyor. İsrail’in katliamına açıktan fiilen destek veren Amerika’nın İncirlik Üssü’nü kapatamıyor muyuz? Hava sahamızı, limanlarımızı kapatamıyor muyuz? Bu aziz milletin kanına dokunuyor bunlar… En azından ticareti kesin. İnsanlıktan çıkmış bu katil vahşi adamlara limanlarımızdan mal taşımak, ihracat yapmak bize mi kaldı? Şu ablukayı delin, en azından insanı yardım, gıda maddesi, su ulaştırın!”

Hibya Haber Ajansı