ESHOT fuarlar için ulaşım düzenlemesi yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs işletmesi Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs (ESHOT) Genel Müdürlüğü, Fuar İzmir’de 6-10 Mart tarihleri arasında düzenlenecek üç önemli fuar organizasyonu için ulaşım düzenlemesi yaptı.

GÜNCEL 5.03.2024 11:58:05 48 0
ESHOT fuarlar için ulaşım düzenlemesi yaptı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fuar İzmir ev sahipliğinde 6 - 10 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek üç fuar organizasyonu için ulaşım düzenlemesine gitti.

Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs  (ESHOT) Genel Müdürlüğü, Fuar İzmir’e giden otobüs hatlarına takviye yaptı.

8-10 Mart tarihleri arasında İZFAŞ tarafından düzenlenecek Optic World İzmir - Optik, Gözlük, Oftalmoloji ve Teknolojileri Fuarı, eş zamanlı Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Tattoo Fest ve 6-10 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek MODEKO 35. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na ziyaretçiler, 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro hattı (Karabağlar ve Metro bağlantılı), 610 numaralı Fuar İzmir –Gaziemir Semt Garajı hattı (İZBAN bağlantılı), 650 Fuar İzmir- Balçova hattı (Üçkuyular İskele F.Altay metro bağlantılı) ESHOT otobüslerinden ulaşım sağlayabilecek.

Ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla, Fuar çevresindeki önemli noktalarda koordinasyon için motorize ekipler görev alacak.

Hibya Haber Ajansı