ESKİ BAŞKAN ATİLLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden eski Ceylanpınar Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla'nın cenazesi Ceylanpınar'da toprağa verilecek.

YEREL 7.07.2021 11:45:00 1502 0
ESKİ BAŞKAN ATİLLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Daha önce iki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanlığı yapmış olan ve geçen dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın ağabeyi Mehmet Sait Atilla dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Kanser Hastalığı nedeniyle İstanbul'da bulunan bir hastanede tedavi gören Kanaat önderi Mehmet Sait Atilla'nın yapılan açıklama ile hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Vefat haberinin ardından sevenleri üzüntü haber karşısında yasa boğulurken önde gelen isimlerden de başsağlığı mesajı paylaşılmıştı. Ceylanpınar'daki evinde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Atilla Ceylanpınar İlçe Mezarlığına defnedilerek sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Ağabeyinin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini cenazesinin ise bugün sabah saatlerinde Mardin havalimanından alınarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde toprağa verileceğini açıklayan kardeşi Menderes Atilla yaptığı açıklamada; ''Reis babamız, ağabeyim, ailemizin uluçınarı ve birçoğumuzun Reis Babası Mehmet Atilla hakka yürüdü'' ifadelerinde bulundu. 


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ATİLLA YOLCULUĞUNA UĞURLANDI