Eskişehir'de "Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kadın dayanışmasını güçlendirmek amacıyla kırsal ilçelerden başlattığı etkinliklerle “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mahmudiye, İnönü, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde kutlandı.

YAŞAM 25.02.2024 15:24:04 72 0
Eskişehir

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından “Güçlü Kadınlar Güçlü Toplumlar” sloganıyla düzenlenen etkinlikler Sivrihisar’ın ardından Mahmudiye, İnönü, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde gerçekleştirildi.

İlk olarak Mahmudiye Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kutlamaya Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, belediye görevlileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Gündoğan, kadınların toplumda güçlü olmasına dikkat çekerek etkinlik katılımcıları başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı. Ayrıca Başkan Gündoğan tarafından ilçede düzenlenen etkinlik nedeniyle Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın’a teşekkür plaketi takdim edildi.

8 Mart buluşmalarının diğer durakları ise İnönü, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçeleri oldu.İlçede esnaf ziyareti yapan CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe kadar sürdürülecek etkinlikler kapsamında kırsal ilçelerdeki kadın buluşmaları devam edecek.

Hibya Haber Ajansı