Eskişehir’de öykü ve deneme yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi tarafından 60 yaş üzeri bireylere yönelik düzenlenen “20 Yaşına Ne Söylerdin?” konulu öykü ve deneme yarışması ödülleri, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da yapılan törenle sahiplerine verildi.

YAŞAM 28.12.2023 16:41:38 75 0
Eskişehir’de öykü ve deneme yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubunun gönüllü olarak jüri desteği verdiği yarışmada, deneme kategorisinde “Ah benim 20 Yaşım” adlı denemesiyle Ayşe Yamaç birinci, “Mutluluk Arayışı” adlı denemesiyle Hatice Özcanlı ikinci, “Genç Dostum” adlı denemesiyle Güngör Kibaroğlu üçüncülüğü kazandı.

Öykü Kategorisinde “Tecrübeden Akla Kalanlar” adlı öyküsüyle Dilek Tapan birinci, “Doğarken Ağlamak Tanrının Öğretisi” adlı öyküsüyle Zühal Cellat ikinci, “Çizgilerimdeki Oyalar” adlı öyküsüyle Hüsniye Bingöl üçüncülüğü kazandı. “Köy Enstitülü” adlı çalışmasıyla İbrahim İpek mansiyon ödülüne layık görüldü.

Yarışmanın katılımcılarına ayrıca katılım belgesi verilen törene Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın ve Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu ile çok sayıda vatandaş da takip etti.

Hibya Haber Ajansı