Eskişehir’de özel bireyler için farkındalık buluşması yapıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, zihinsel engelli bireyler için farkındalık yaratan etkinlikler düzenliyor.

YAŞAM 15.02.2024 16:32:02 48 0
Eskişehir’de özel bireyler için farkındalık buluşması yapıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği hizmetlerden biri olan Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi, farkındalık etkinlikleri ile özel bireylerin sosyal yaşamını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi’nde bağlama icracısı müzisyen Ömer Ulutaş’ın desteğiyle türkü ve eğlence dolu farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Oyun havaları ve alkışlar eşliğinde oyunlar oynayan özel bireyler eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman personelinin de bireylere eşlik ettiği oyunlar sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Zihinsel engelli bireylerin aileleri yapılan sosyal etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Hibya Haber Ajansı