eTR?nin Büyük Ödülü Ceylanpınar TİGEM?e

"eTR Ödülleri"nde Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), "Ceylanpınar Sulama Projesi" ile Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

GÜNCEL 9.01.2014 17:41:08 1705 0
eTR?nin Büyük Ödülü Ceylanpınar TİGEM?e
Devlette örnek uygulamalara dikkat çekilmesi, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimlerin desteklenmesi ve özendirilmesiyle, bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşmasına katkıda bulunulmasını hedefleyen e TR Ödülleri; bu kapsamda, kamu kurumlarının e-Devlet uygulamalarını hızla gerçekleştirmelerini, özel sektörün ise söz konusu dönüşüme destek denizli escort çalışmaları sürdürmesi yönünde özendirilmesini amaçlıyor.

Bundan önceki 3 törende olduğu gibi, 11.’e TR Ödül Törenine de ev sahipliği yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, kamu kurumlarına ve yerel yönetimlere özgü 5 ayrı kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

Dünyanın en büyük tek parça tarımsal arazilerinden biri olan Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nde gerçekleştirdiği "Ceylanpınar Sulama Projesi" ile ise Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Jüri Özel ödülünü aldı. Ödülü TİGEM Yönetim Kurulu adına TİGEM Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Bilden, TÜSİADYönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczabaşı'ndan, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın huzurlarında aldı.