Eyyüpoğlu: Bankalar Sanayiciyi Mağdur Ediyor

ASKON Ankara Şube Başkanı ve Eyyüpoğlu Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, Şanlıurfalı sanayicilerin bankalarla olan kredi sorununu Bakanlar Berat Albayrak ve Faruk Çelik?e iletti.

GÜNCEL 27.04.2016 11:23:05 1349 0
Eyyüpoğlu: Bankalar Sanayiciyi Mağdur Ediyor
ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Gıda, Tarım, Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüştü. Eyyüpoğlu, Bakanlara zor durumda olan Şanlıurfa OSB’deki sanayicilerin bankalarla olan kredi sorununu aktardı. Eyyüpoğlu, Bakanlara özel bankaların sanayicilere kredi kısıtlaması yaptığını, soruna çare bulunamaması halinde fabrikaların iflas durumuna gelme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını söyledi. Bakanlar Albayrak ve Çelik, Eyyüpoğlu’nu Ankara’ya davet ederek, gerekli görüşmeleri yapacaklarını, sanayicilerin bu sorununa çözüm bulmak için çaba sarf edeceklerini söylediler.
Eyyüpoğlu teşekkür etti.
 Öte yandan ASKON Ankara Şube Başkanı Eyyüpoğlu, Bakanlar Berat Albayrak, Faruk Çelik ve Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, çiftçilerin elektrik sorununu çözüme kavuşturdukları için teşekkür etti. Bugün Şanlıurfa’da alınan kararlar ile elektrik konusunda bölge çiftçisinin yüzünün güldüğünü ifade etti.