Fakıbaba: Zahmette Bulunmayın

Yeni kabinede adı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak açıklanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfalılara devir teslim töreni için `Zahmet etmeyin` çağrısında bulundu.Fakıbaba" En kısa zamanda Şanlı Şehrimde hemşerilerimin t

GÜNCEL 20.07.2017 11:56:29 1779 0
Fakıbaba: Zahmette Bulunmayın

Devir teslim töreni öncesi resmi twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Fakıbaba, kendisini tebrik eden herkese teşekkür ederek, "Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına atanmam hasebiyle gerek telefonla gerek mesajla tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum. Yükümüzün çok ağır olduğunun bilincindeyim.Başta Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın teveccühü ve halkımızın desteğiyle Bakanlık görevini layıkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğim. Ülkemizin Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanında yeni bir atılım yapması hedefiyle çıktığımız bu yolda, tüm hemşerilerimin duasına talibim. Hep birlikte el birliği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Şanlıurfa'yı da yakından ilgilendiren devir teslim töreni ise bugün saat 15.00'te yapılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik görevini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya devredecek.