Federasyondan gazetecilere ziyaret

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Talat Akay ile Genel Sekreter Müslüm Abacıoğlu, ilçelerde basın mensupları ile görüşerek sektörün sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

GÜNCEL 26.12.2014 09:57:58 5634 0
Federasyondan gazetecilere ziyaret
Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Talat Akay ile Genel Sekreteri Muslüm Abacı, Bozova Gazetesi, Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini, Gaziantep Haber Gazetesi, Bizim Nizip Gazetesi ve Suruç Meşale Gazetesini ziyaret ederek basın sektörü ve sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Akay ve Abacıoğlu ilk olarak  Bozova Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Elçi ile bir süre görüştü. Daha sonra Adıyaman’a geçen Federasyon Başkanı Akay ve Abacıoğlu, Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Zeki Dişkaya ile sektörün sorunlarını ele aldı. Akay görüşmelerle ilgili yaptığı değerlendirmesinde yerel basının çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda birçok adım attıklarını ve yeni düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.