Gazeteciler, Halkın Beklentilerini Başkanlara İletti

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği yönetimi, merkez ilçe belediyelerini ziyaret ederek halkın beklentilerini başkanlara iletti.

GÜNCEL 9.05.2014 18:57:14 1464 0
Gazeteciler, Halkın Beklentilerini Başkanlara İletti
Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mart seçimleri sonrası göreve başlayan ve Eyyubiye, Karaköprü ve Haliliye İlçe Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Gazetecilik Yarışması için davette bulundu.

Ziyarete Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkan Yardımcısı Talat Akay, Genel Sekreter Müslüm Abacıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ferhat Özer, Mustafa Arısüt, Nahit Kaçmaz katıldı.

Görüşmelerde Birlik başkanı Veysel Polat, özellikle Eyyubiye ve Haliliye Belediye Başkanlarının kendi uygun binalarını inşa edinceye buca escort geçici binalarda görevlerini sürdürmelerinin biraz zor olacağını belirterek, "Şanlıurfalı hemşehrilerimiz Belediye Başkanlarımızdan çok şeyler bekliyor. Artık büyükşehir olduk. Belediye Başkanlarımız Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli şekilde memleketimize hizmet edecek. Memleketimiz hizmete susamış ve beklemeye tahammülü yok. Başkanlarımız da bir an evvel kadrolarını kurup hizmet vermeye başlamalı diye düşünüyoruz. En önemlisi de bir an evvel ilçelerinin en uygun yerlerinde kendi Belediye binalarını yaptırma çalışmalarını da başlatmalıdırlar" dedi.