GAZETECİYE 3 AYDA 2’İNCİ KEZ HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI

.

YEREL 29.07.2021 09:28:00 633 0
GAZETECİYE 3 AYDA 2’İNCİ KEZ HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI

Şanlıurfalı gazeteci haber yapmak için gittiği bölgede kendisi haber oldu. Üç ayda İki kez hırsızların mağdur ettiği Şanlıurfalı gazeteci, peş peşe hırsızların hedefinde olmasını tesadüf olarak görmediğini söyledi.

Şanlıurfa’da gazeteci İbrahim Uygur’un 3 ay önce ofisine giren hırsızlar, bu kez park halindeki 27 ADE 730 plakalı otomobilin camını kırarak dizüstü bilgisayar ve muhtelif basın malzemelerini çaldı. Hırsızlarla başı dertten kurtulmayan Şanlıurfalı gazeteci İbrahim Uygur, 3 ayda 2’inci kez hırsızların gazabına uğramasının tesadüf olmadığını düşünüyor.

GÜNDÜZ GÖZÜYLE OTOMOBİLİN CAMINI KIRIP HIRSIZLIK YAPTILAR

Gazetecinin otomobilindeki hırsızlık olayı bugün öğleden sonra Eyyübiye ilçesi Beykapıs yakınlarında yaşandı.  Bir haber çekimi için bölgeye giden gazeteci İbrahim Uygur, 27 ADE 730 plakalı otomobilini Beykapısında park etti. Araç Basın kartını da otomobilinin iç kısmında görülebilecek bir yere yerleştirdi.  Daha sonra haber çalışmasını yapan İbrahim Uygur, işi bittikten sonra park ettiği otomobiline döndü.  

HABER YAPMAYA GİTTİ KENDİSİ HABER OLDU!

Otomobilinin kelebek camının kırıldığını ve dizüstü bilgisayar ile muhtelif basın malzemelerinin çalındığını fark eden gazeteci İbrahim Uygur,  neye uğradığını şaşırdı. Durumu polise bildiren gazeteci İbrahim Uygur,  polislerin olay yeri inceleme çalışmasını tamamladıktan sonra otomobilinin kırık çamlarını yaptırmak için oto camcının yolunu tuttu.  Polislerde elde ettikleri delililerle zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

TESADÜF OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
İbrahim Uygur, 3 ayda 2 defa hırsızların hedefinde olmasının tesadüf olmadığını belirterek “Gerekli hassasiyetin gösterilerek şüphelilerin yakalanarak adalet karşısına çıkarılmasını temenni ediyorum. Şanlıurfa Emniyetimize ve tüm yetkililerimize inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: GAZETECİYE HIRSIZLIK YAŞADI