Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar ve kızltepe sınrında ölü olarak bulunan kadının cesedi 35 gündür haber alınamayan Mülkiye Kazan’a ait olduğu iddia edildi.

.

YAŞAM 20.12.2021 14:09:00 2413 0
Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar ve kızltepe sınrında  ölü olarak bulunan kadının cesedi 35 gündür haber alınamayan Mülkiye Kazan’a ait olduğu iddia edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında 35 gün önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Mülkiye Kazan’ın kaybı işleniyordu. Mülkiye Kazan'ın kaybında son dakika gelişmesi yaşandı. 15 Aralık'ta Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ve mardinın kızltepe ilçesi sınrlarında  hayvan otlatan çobanlar tarafından ölü olarak bulunan kadının kimliğinin Mülkiye Kazan'a ait olduğu ortaya çıktı.

 

23 yaşında olan Mülkiye Kazan, viranşehir'de esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. 35 gündür haber alınamayan Kazan'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Aile, son görüntüleri ortaya çıkan Mülkiye Kazan'ın nişanlısından şüpheleniyordu. Kuzeniyle nişanlı olan Mülkiye'nin başka birisiyle sosyal medyadan tanıştığı, o kişinin ise genç kadını Almanya'ya götürmek istediği ortaya çıktı.

 

 

35 gündür aranan Mülkiye Kazan ile ilgili yaşanan bir gelişme ise ailesini perişan etti. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi kırsalında hayvan otlatan çobanlar tarafından boş arazide hareketsiz yatan bir kadın cesedinin bulundu. Cesedin Mülkiye Kazan'a ait olduğu ortaya çıktı. Cenazenin üzerinde bulunan ayakkabıyı talihsiz kadının ablası teşhis etti.