Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı

Hanri Benazus, Mustafa Kemal Atatürk hakkında yazdığı kitaplar ve binlerce fotoğraftan oluşan Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınıyordu. Geçtiğimiz Ocak ayında yaşamını yitiren Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı.

GÜNCEL 28.03.2024 13:23:16 59 0
Hanri Benazus 94. doğum gününde anıldı

Hanri Benazus 94. doğum gününde mezun olduğu İzmir Atatürk Lisesi’nin mezunlar derneği tarafından düzenlenen programda anıldı.

Düzenlenen anma programına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hanri Benazus’un kızları Fortune Hayim ile Keti Sigura, İzmir'in sevilen eski futbolcularından Ercan Ertemçöz, yakınları ve sevenleri katıldı.

O hep yaşayacak ve var olacak

Hanri Benazus'un çok kıymetli bir insan olduğunu belirten Başkan Tunç Soyer, “Hanri Benazus ile tanıştığımız andan itibaren ona olan saygımız, hayranlığımız, her gün daha da arttı. Hanri Benazus arkasında muazzam büyük bir iz bıraktı. O hep yaşayacak ve var olacak. Son anına kadar hep daha ne yapabilirim nerde bir sergi açalım diyerek yaşadı. Biz de onun izinden devam edeceğiz. Sonsuza kadar Hanri Benazus’u yaşatmaya hep beraber gayret edelim” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: hanri benazus 94. doğum gününde anıldı