Harran Üniversitesindeki Skandalda Son Perde

Sanlıurfa.com`un geçtiğimiz günlerde bir rektör yardımcısının istifasını gündeme taşımasıyla apar topar toplantı düzenleyip açıklama yapan Harran Üniversitesi, son günlerdeki sıkandalara konusunda adeta sessizliğe gömüldü.

EĞİTİM 27.05.2016 11:28:16 2085 0
Harran Üniversitesindeki Skandalda Son Perde
SANLIURFA.COM 'un gündemi sarsan "Harran Üniversitesi Bu Skandallarla Çalkalanıyor" haberinin ardından Harran Üniversitesinin üzerine adeta ölü toprağı yağdı.SANLIURFA.COM Harran Üniversitesindeki skandal zincirini yayınlamaya devam ediyor.
Harran Üniversitesinde 21 yıldır çalışan ve halen üniversitede olan Ö. S. K.’nin açıkladığı skandallardan biri de mobilya atölyesinde yaşandığı iddiası.
“Çalışan bir mobilya atölyesi ayda 50.000 TL para kazanmıyorsa zarar ediyor demektir deyip kapattılar.” diyen Ö.S.K. açıklamalarını şöyle sürdürdü “ Aylık gelen sipariş 20.000 TL civarındaydı. Hem de reklam yapılmadan. Soruyorum marangoz esnafına Urfa’da kaç kişi ayda 50.000 TL üzerinde sipariş alıyor. Atölye ustası işten atıldın haberini alınca parmağını iş makinasına kaptırdı. Ama kasten kaptırdı deyip işten atıldı. Üstelik hasta ziyaretinde evine götürülen malzemeleri başına kalktılar.
Marangoz atölyesinin malzemelerini genel koordinatör O.D satmaya kalktı. Eyyübiye kampüsündeki yetkililer malzemeler üniversitenin malıdır deyince peşkeş çekemeden bırakıp gitti. Şimdi çalışmayan o atölyeyi(!) Rektörlük çalıştırıyor. Vaktinde iyi tavuk besleniyordu.(Konu ile ilgili rektörlük nezdine açılmış soruşturmaya atfen)”