HAYALLER URFA'DA KURULUYOR, TEL ABYAD’DA BÜYÜYOR

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Tel Abyad’da yapacakları ve yapımına başladıkları alt yapı, üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik çalışmaları denetleyip inceledi.

YEREL 16.12.2020 09:35:00 1736 0
HAYALLER URFA

Her seferinde Tel Abyadlıların yakın ilgisi ile karşılaşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bugün (15 Aralık 2020) Barış Pınarı kontrolünde olan Tel Abyad’da, yine incelemelerde ve denetimlerde bulundu. 


HEM ARAPÇA HEM KÜRTÇE BİLİYOR, AYNI ANDA 3 ŞEHRİ YÖNETİYOR

Arapça ve Kürtçe de bilen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Tel Abyad’taki yerel halkla zaman zaman Arapça,  zaman zaman Kürtçe sohbet etti. Şanlıurfa’ya verdiği ağırlık kadar Resulayın, Haseki ve Talebyad’a da  hizmet götürerek veren Vali Erin, aynı anda 3 şehri birlikte yönetiyor.


TEL ABYAD’DA FIRIN, BENZİN İSTASYONU VE MUCUR OCAĞI KURULUYOR

Tel Abyad’da, huzur ve güvenin sağlandığını dile getiren Vali Erin,Tel Abyad’da,  fırın, benzin istasyonu ve mucur ocağı kurmaya başladıklarını aktardı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Tel Abyad’da bugünkü incelemeleriyle ilgili  “Huzur ve güven ortamının sağlandığı Tel Abyad’da, kısa süre içerisinde yapımını tamamlayacağımız yeni ekmek fırını ile mucur ve benzin istasyonlarında incelemelerde bulunduk.” dedi.

haber merkezi


Anahtar Kelimeler: HAYALLER ' KURULUYOR ABYAD’ BÜYÜYOR