HDP?li Aday Adayı Doğal, Yerel Basın?ı Ziyaret Etti

HDP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Doğal, seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ederken, STK ziyaretlerine Ceylanpınar Gazetesi ile başladı.

YEREL 13.03.2015 10:57:44 2764 0
HDP?li Aday Adayı Doğal, Yerel Basın?ı Ziyaret Etti
HDP'nin sadece Türkiye için değil, aynı zamanda Ortadoğu için de önemli bir kitle partisi haline denizli escortğini ifade eden Mustafa Doğal,  7 Haziran seçimlerinde baraj sorunu yaşamayacaklarını vurguladı. HDP'nin dinamik bir yapıya sahip olduğuna da dikkat çeken HDP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Doğal, diğer siyasi partilere bakıldığı zaman seçim heyecanının en yüksek oranda yaşandığı partinin HDP olduğunu belirterek,  toplumun bütün kesimlerinden vatandaşları kucaklamayı başaran siyasi bir anlayışa sahip olan HDP'nin Türkiye yönetiminde söz sahibi olacağını sözlerine ekledi.

Doğal “Bizler halkımızı ve partimizi esas alacağız. Halkımızla, sivil toplum örgütlerimizle sürekli diyalog halinde olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Halkımız için yapılması gereken en iyi hizmetleri yapmak için bu yola girdik. Umarım hep birlikte güzel günler de özgür bir yaşamı inşa edeceğiz.”dedi.

Ceylanpınar Gazetesi’ni ziyaret eden Mustafa Doğal, gazetenin İmtiyaz Sahibi Musa Kılınç ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra,  basın bürosundan ayrıldı.