Her kalbe dokunuyor... Vali, 2 yıldır izin kullanmıyor!

Şanlıurfa`da göreve geldiği günden bu yana vatandaşla iç içe olan Vali Erin, izin kullanmadan vatandaşların hem sevincini hem de üzüntüsünü paylaşıyor.

YEREL 3.09.2019 10:54:42 1335 0
Her kalbe dokunuyor... Vali, 2 yıldır izin kullanmıyor!

Şanlıurfa’da göreve başladığı 7 Temmuz 2017 tarihinde verdiği beyanatta, “Her anımızı, her dakikamızı vatandaşımızın yanında, evinde barkında, bahçesinde, işinde gücünde ve hayatını idame ettirdiği alanlarda, onlarla birlikte olmaya, onlarla hemhal olmaya, onların derdini dinlemeye ve dertlerine derman olmaya büyük bir gayret sarf edeceğimizin sözünü buradan paylaşmak istiyorum” diyen ve iki yılı aşan görev süresince izin kullanmayan Vali Abdullah Erin’in makamı, Ağustos ayında da vatandaşlarla dolup taştı.
 



Ağustos ayı içerisinde ve halk günü buluşmaları kapsamında her kesimden yüzlerce vatandaşı makamına randevusuz kabul ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, resmi işler ve kabullerin dışında kalan zamanlarında da vatandaşların yanında olmaya devam etti. İl merkezi ve ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Vali Erin, vatandaşlarla hastanelerde, taziyelerde, düğünlerde de bir araya gelerek sorunlarını, üzüntülerini ve sevinçlerini paylaştı.

 



Makam kapılarını sürekli açık tutan ve isteyen herkesin rahatlıkla görüşebildiği Vali Erin’in odasından bazen çoluk çocuğuyla birlikte gelen ailelerin, bazen sorunlarına çare arayan dertli bir babanın, bazen de teşekkür etmeye gelen vatandaşların görüntüleri objektiflere yansıdı.

BİHA