Hububat Ticaret Merkezinde bir banka şubesi daha açıldı

İş Bankası üçüncü şubesini Kızıltepe Hububat Ticaret merkezinde açtı.

YEREL 23.05.2014 08:50:12 3903 0
Hububat Ticaret Merkezinde bir banka şubesi daha açıldı
Geçen sene faaliyete geçen Avrupa ve Orta doğunun en büyük ticaret merkezi olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde şube açan Finans bankın ardından İş bankası da şube açtı. Mardin ve 9 ilçesinin hububat pazarı konumunda olan merkezin ticari hacim büyüklüğü banka sektörün dikkatini buraya çekti. Bundan dolayı bankalar burada şube açıyor.
Kızıltepe şube müdürü Abdullah Uğur yaptığı açıklamada “ İş Bankası olarak yıllardır Zahireci esnaflarımıza hizmet veriyoruz. Bölgenin tarımsal potansiyelini dikkate alarak devasa bir proje hayata geçiren zahirecilerimiz çiftçilerimizin her türlü rahatlığını düşünerek finansal ihtiyaç için projede bankalar için şube yerini hazırlamışlar. İş Bankası olarak amacımız  çiftçilerimize daha yakın olmak ve tarım bankacılığı alanında da hizmet alanımızı geliştirmektir. İş Bankası Hububat Merkezi Şubesi zahirecilerimize ve tüm tarım sektörümüze hayırlı olsun” dedi

Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter de “ Yedi yıl önce Hububat Ticaret Merkezi çalışmalarına başladığımız zaman bölgemizin kaliteli tarımına yakışır ülkemizin en büyük Hububat Ticaret Merkezini kuracağımızı söylediğimizde kimse inanmamıştı. Oysa birlik beraberliğin, dayanışmanın olduğu yerde hayaller gerçeğe dönüşüyor. Hububat Ticaret Merkezi ticari yönün yanı sıra aynı zamanda bir yaşam kentidir. Çiftçilerimiz Buraya ürününü satmaya getirdiğinde hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacaktır. Burada her türlü ihtiyaçlarını çok rahat temin edebileceklerdir. Burası Modern, çağdaş, şeffaf, oto park, trafik sorunu olmayan modern küçük bir Kızıltepe’dir” şeklinde konuştu.