Hüda Par İlçe Başkanı Sağlam?dan Ceylanpınar Gazetesi?ne Ziyaret

HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, ilçede gerçekliştirdiği ziyaretler kapsamında ilçenin tek gazetesi olan Ceylanpınar Gazetesini ziyaret etti.

GÜNCEL 5.12.2017 19:56:13 1005 0
Hüda Par İlçe Başkanı Sağlam?dan Ceylanpınar Gazetesi?ne Ziyaret

Gazete imtiyaz  sahibi  Vekili  ve Sorumlu Yaz İşleri Müdürü Hasan AYDOĞAN  Ve  Muhabir  Musa KILINÇ  Başkan Sağlam’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  ifade ederek, “HÜDA PAR’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçemiz gerçekten çalışan, koşuşturan, ilçenin sorunlarını çözmek için gayret eden siyasiyelere ihtiyacı var” dedi.

İLÇEMİZDE SİYASETEN BİR SIKIŞMIŞLIK SÖZ KONUSU

HÜDA PAR İlçe Başkanı Adnan Sağlam’da ilçe genelinde başta esnaf ziyaretleri olmak üzere toplumun her kesimine ulaşabilmek için gece gündüz koşuşturduklarını, toplumun sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, her zaman sahada olmaya gayret ettiklerini söyledi. Açıkça görünmese de Ceylanpınar’da siyasetin yükünü HÜDA PAR’ın sırtlandığını vurgulayan Sağlam, “İlçemizde siyaseten bir sıkışmışlık söz konusu. Bunu vatandaşlar sohbet edince daha net görüyoruz. Budan dolayıdır ki vatandaşlar en ufak sorun ve sıkıntılarını bizlere ulaştırıyorlar. Biz de HÜDA PAR olarak vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını çözebilmek için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu