HÜDA PAR: TİGEM?deki Taşerona Da Kadro Verilmeli

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, taşeron işçilerinin kadroya geçirilmesinin adalet ve hakkaniyet açısından önemli olduğunu belirterek aynı adaletin TİGEM?de çalışan taşeron işçilerine de uygulanması gerektiğini belirtti.

GÜNCEL 9.01.2018 15:31:55 1206 0
HÜDA PAR: TİGEM?deki Taşerona Da Kadro Verilmeli

Hüda Par Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam, haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında çarşı merkezinde bulunan ensafları ziyaret etti. Beraberindeki heyetle çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Sağlam, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın çay tekliflerini de kırmayan Başkan Sağlam, vatandaşların dilek, şikayet ve temennilerini dinledi.

TİGEM’DE ÇALIŞAN TAŞERONA DA KADRO VERİLMELİ

 

Ziyareti sonrası bir açıklama yapan Sağlam, hükümetin taşeron işçilerini kadroya almasının güzel bir gelişme olduğunu belirterek TİGEM’de çalışan işçilerin de kadroyu hak ettiğini söyledi. Hükümetin bütün taşeron işçileri kadroya alacağı sözünü hatırlatan Sağlam, “Hükümet bütün taşeron işçisini kadroya alacağını söylemişti. Ancak TİGEM’de çalışan işçiler kadroya alınmadı. Bu durum ne adalete ne de hakkaniyete sığmaz. TİGEM’de çalışan taşeron işçiler de herkez buca escort kadroyu hak ediyorlar. Hükümet bu konuda da bir adım atmalı ve TİGEM’de çalışan taşeron işçilerinin tamamını kadroya almalıdır.” dedi.