HÜDA-PAR'DAN YENİ HASTANE İNŞAATI ZİYARETİ

HÜDA-PAR İlçe başkanı Adnan Sağlam ve ilçe yönetimi tarafından, inşaatı bitme aşamasına gelen yeni hastane ziyaret edildi.

YEREL 29.10.2020 15:50:00 1679 0
HÜDA-PAR

Hastane inşaat alanında yetkililerle görüşme yapılarak incelemelerde bulunuldu.Yetkililerin verdiği bilgilere göre  ve yapılan incelemelere göre hastane inşaatı yüzde seksen şu anda bitmiş durumda.Yetkililer, normal şartlarda bu hastaneyi sağlık bakanlığına nisan ayında devredeceklerini,her hangi bir aksilik olmaması durumunda hastane sağlık bakanlığınca teslim alındıktan itibaren gereken teknik techizatlar ve personeller geldikten sonra Hastanemizin 2021 yılı ortalarında veya ikinci yarısında faaliyete geçeceğini söylediler. 
Bizler de İlçe başkanlığı olarak gördüğümüz kadarıyla inşaatın yüzde 80-85'inin bittiği ve söylenen tarihte teslim olacağı kanısındayız.Bu Hastenemizin yapılmasında,başta çalışanları olmak üzere,emeği geçen,yapılması için ilgilenen, çaba harcayan ve isteği olan herkesten ALLAH razı olsun.   
 2016-17 yıllarında ilçe başkanımız ve yönetimi tarafından mevcut devlet hastenemiz incelenmiş gerek teknik gerek personel olarak hastanemizin yetersiz ve etkisiz olduğu hastane önünde yapılan basın açıklamasında vurgulanmıştı. Yapılan basın açıklaması, sosyal medya ve görsel medyada ses getirmişti ilçe başkanımız halkın faydasına olacak bu tür demeç ve açıklamalarda halkın istek ve dileklerini,sıkıntılarını dile getirmeye her zaman devam edeceklerini gereken yerlere ileteceklerini dile getirdi. Temennimiz bu yeni yapılan, gerçekten hem güzel hem de tam donanımlı büyük hastanemizin; hem söylenen tarihte hem de gerekli donanım ve personeli ile bir an önce halkımıza hizmete sunulmasıdır.

Haber: Musa KILINÇ


Anahtar Kelimeler: -' HASTANE İNŞAATI ZİYARETİ