İKİ DÖNEMDİR UNUTULAN MAHALLELER, SOYLU İLE HAYAT BULDU

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kırsal mahalle çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İki dönemdir hizmet gitmeyen mahalleler de vatandaşın yüzü gülmeye başladı.

YEREL 26.01.2021 14:44:00 1911 0
İKİ DÖNEMDİR UNUTULAN MAHALLELER, SOYLU İLE HAYAT BULDU

Kırsal mahallelerde çalışmalarına yoğunluk veren Ceylanpınar Belediyesi, planlamalar çerçevesinde parke taşı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Başkan Soylu, ilçe genelinde hem kilitli parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Birçok kırsal mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklarda yeni görünümüne kavuştu. Kırsal mahallelere yönelik sıkı bir tempo ile parke taşı döşeme çalışmasına başlayan Ceylanpınar Belediyesi, çalışmalara aralıksız devam ediyor. Saraççeşmedeki çalışmalarda Belediye Meclis Üyesi Aziz Caymaz da işçilere moral vererek, işçilerle birlikte parke taşı döşediği görüldü.

Kırsal Mahallelerin dört bir yanında süren parke taş çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, " Göreve geldiğimiz günden bu yana var gücümüzle başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirerek mahallelerimizi yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan etkilenmemesidir. “ diye konuştu.

“KIRSAL MAHALLELERE ÖNCELİK VERDİK”

Saraççeşme mahallesinde kilitli parke çalışmalarında sona doğru geldiğini açıklayan Soylu şu ifadelere yer verdi;

“Daha önceki belediye başkanları hep ilçe merkezine çalışmalarını yoğunlaşması sebebiyle Kırsal mahallelerimiz ihmal ediliyordu. Dolayısıyla bizde göreve geldiğimiz günden bugüne kadar unutulan en ucra kırsal mahallerimizde çalışmalarımızı başlatarak orada yaşayan vatandaşlarımızın, geri kaldıkları hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalıştık. Amacımız ihmal edilen kırsal mahallelerimizin cadde ve sokakları tozdan çamurdan kurtarmaktır. Bütün mahallelerimizde başlaştığımız parke taşı döşeme çalışmalarının neredeyse yüzde 80’lik bölümünü bitirdik. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile mahallelerimiz daha modern bir hale kavuşuyor.”

Çalışmaları memnuniyetle izleyen mahalle sakinleri, ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya öncelikle teşekkür etmek istiyoruz. Mahallemizin kilitli parke çalışmalarını yaparak bizleri çamurdan kurtardı. Mahallemizde yürütülen bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Haber : Musa KILINÇ