İlçe Başkanı sağlam ve Mahalle sakinlerinden ŞUSKİYE tepki Basit bir su kaçağını yapamayan ŞUSKİ ne işe yarıyor

.

YEREL 5.01.2022 10:06:00 856 0
İlçe Başkanı sağlam ve Mahalle sakinlerinden ŞUSKİYE tepki Basit bir su kaçağını yapamayan ŞUSKİ ne işe yarıyor

Ceylanpınar Özbek Mahallesinde tamir edilmeyen patlak su borusu vatandaşlara hayatı zindan etti. Mahalle sakinleri defalarca durumu ŞUSKİ'ye bildirmesine rağmen soruna çözüm bulunmadı.

Özbek Mahallesi ile sanayi arasında bulunan yolun kenarında aylardır yeraltından su çıkıyor. Patlak su borusundan sızdığı düşünülen su nedeniyle zeminde de çökme tehlikesi yaşanıyor. Yol kenarında biriken ve yola taşan su görüntü kirliliğiyle birlikte kötü kokuların yayılmasına da neden oluyor. Vatandaşlar defalarca durumu ŞUKSİ'ye bildirmesine rağmen çalışmalar incelemeden öteye geçmedi. Mahalle sakinleri de bir an önce patlağın tamir edilmesini istiyor.

 

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı yerinde inceledi. Yoldan meydana gelen su sızıntısının Özbek Mahallesi sakinlerini mağdur ettiğini belirten Sağlam, su patlağının bir an önce yapılması gerektiğini belirtti. Meydana gelen su patlağının sanayinin zemininde de çökmeye sebep olabileceğini aktaran Sağlam, "Vatandaşlar aylardır büyük bir mağduriyet yaşıyor. ŞUSKİ basit bir su patlağını yapamıyorsa ne işe yarıyor. Küçük bir su sızıntısı gibi görünse de ileride sanayi sitesinin zemininde çökmeye de neden olabilir. Bu durumda ŞUSKİ yaşanacak daha büyük mağduriyetlerle doğacak zararı karşılayacak mı?" diye cecekonuştu.

 ceylanpınar gazetesi    

haber merkezi