İmamoğlu: Bir oy bana, bir oy meclis üyesi arkadaşıma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimler için İstanbullulardan oy istedi. İmamoğlu, "Bir oy bana, bir oy meclis üyesi arkadaşıma" dedi.

GÜNCEL 29.03.2024 16:28:21 62 0
İmamoğlu: Bir oy bana, bir oy meclis üyesi arkadaşıma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimler için vatandaşlardan oy istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde birçok defa engeller çıkartıldığını ifade eden İmamoğlu, bu engellerin Ankara'dan gelen emirlerle yapıldığını öne sürdü. İmamoğlu, buna rağmen hep hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, "Onca ayak oyununa rağmen geçen 5 yılda bizden önceki yönetimlerin kullandığı bütçenin ancak yarısın kullanıp onların iki katı iş yapmışızdır. O yüzden diyoruz israfı bitirdik hizmeti ve metroları getirdik." değerlendirmesini yaptı.

Bu seçimle birlikte İBB Meclisi'nde çoğunluğu elde ettikleri taktirde daha çok hizmet verebileceklerini söyleyen İmamoğlu, "O yüzden 31 Mart’ta desteklediğiniz parti hangisi olursa olsun bir oy bana bir oy meclis üyesi arkadaşlarıma istiyorum. Bize destek olun ki İstanbul’da hizmet üstüne hizmet getirelim. Milletimizin derdine derman olalım. Göreceksiniz başaracağız." ifadesini kullandı.

Vatandaşlardan CHP'ye o isteyen Ekrem İmamoğlu şunları dile getirdi:

"Mecliste Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdiğiniz her oy; daha çok metro, daha çok kreş, daha çok yeşil alan, daha çok burs, daha çok sosyal destek, daha çok meydan, daha çok altyapı yatırımı, daha çok restorasyon demek."

Hibya Haber Ajansı