İmamoğlu: İsraf ve ihanet şebekelerine bu şehirde son vereceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş Terfi Merkezi 1. etap açılışının ardından “Üsküdar Salacak Sahili Çevre Düzenlemesi ve Üsküdar Hakimiyeti Milliye ile Selmani Pak Caddeleri Düzenlemesi” açılışlarını gerçekleştirdi.

GÜNCEL 17.03.2024 17:59:42 54 0
İmamoğlu: İsraf ve ihanet şebekelerine bu şehirde son vereceğiz

İmamoğlu, Salacak sahilinde vatandaşlarla buluşarak tarihi İstanbul siluetini arkasına alarak konuştu.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş ve CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş da açılışta İmamoğlu’na eşlik etti.

İstanbul’a, kendi yönetimleriyle birlikte, bereket ve adalet geldiğine vurgu yapan İmamoğlu, “Bereketin kapılarını açan iki anahtar var. Birisi gayret, birisi adalet. En üst seviyede gayret gösterir, adaletten şaşmazsak, işimiz de bereketli olur. Çok şükür 5 yıl boyunca gerçekten çok gayretli bir ekip olduk ve adaletli de bir yönetim olmaya devam ettik.” dedi.

“Üsküdar bu seçimi, birlikte kazanacak”

İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Dedetaş ve CHP Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar’ı yanına davet ederek, “Bu seçim birlikte kazanılır. Buradaki birliktelikten bahsetmiyorum. Oradaki birliktelikten bahsediyorum. Üsküdar bu seçimi, birlikte kazanacak.” şeklinde konuştu.

 “Düzgün ve nitelikli bir çalışmayla, güler yüzlü bir çalışmayla Üsküdar'da, eminim büyük bir başarıyı elde edeceğiz” diyen İmamoğlu, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“İsraf ve ihanet şebekelerine bu şehirde son vereceğiz. Bizim tek borcumuz var onu söyleyeyim. O da bu şehrin 16 milyon insanına. Başka kimseye borcumuz yok. Tek korkumuz var: Yaradandan korkarız. Yaradan korkusu bizi ne yapar biliyor musunuz? Kul hakkı yemekten uzak tutar. Yaradan sevgisi bize ne verir biliyor musunuz? İnsan sevgisi verir. Onun için benim siyaset anlayışımda amaç; toplumdaki en geniş uzlaşmayı, en büyük buluşmayı sağlamaktır. Bunu yapacağız. Milleti bölerek kazanılmış seçimi, Allah bizden uzak tutsun.”

Hibya Haber Ajansı