İmamoğlu'ndan MÜSİAD Başkanı Asmalı'ya ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı’yı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bakırköy Belediye Başkan adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu ile birlikte ziyaret etti.

GÜNCEL 27.02.2024 12:55:36 54 0
İmamoğlu

MÜSİAD’ın İstanbul'un ve Türkiye'nin önemli bir iş dünyası kuruluşu olduğunu belirten İmamoğlu, “Daha önce de gelme arzumuz olmuştu, ama o zaman sağlıklı bir diyalog oluşturamamıştık. Biz, İBB olarak, iş dünyasıyla olabildiğince en yüksek seviyede iş birliğinin İstanbul için çok değerli olduğunu bilen bir yönetimimiz, bilen bir heyetiz. Zira inanıyoruz ki İstanbul'umuz, bütün düşüncelerle, bütün kurum, kuruluşlarla, bütün sektörlerle ya da paydaşlarla iş birliğini en yüksek noktaya taşıdığı takdirde çok daha başarılı olacaktır.” dedi.

Asmalı da İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, şu sözlerle dile getirdi:

“Genelde İstanbul özelinde konuştuk. İstanbul'da,  özellikle depreme hazırlık noktasında ve diğer konularda yapılacak çalışmaları istişare ettik. Biz de MÜSİAD olarak, kurum adına yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Bundan sonra, inşallah umuyorum ki, ilerleyen zamanlarda da hem MÜSİAD hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak, birçok alanda hep beraber iş birliği yapmanın temelini de atmış olduk.”

Hibya Haber Ajansı