İş Bankası Hububat Ticaret Merkezinde Şube Açıyor

İş Bankası Kızıltepe?de üçüncü şubesini Hububat Ticaret Merkezinde açıyor.

YEREL 10.01.2014 11:49:55 1691 0
İş Bankası  Hububat Ticaret  Merkezinde  Şube Açıyor
Mardin ve 9 ilçesinin Hububat pazarı konumunda olan Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi Modern ve Ticari hacim Büyüklüğü Bankaların dikkatini  buraya çekti.

Geçen  sene Faaliyete giren Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük Kızıltepe  Hububat Ticaret Merkezinde ilk  Şubeyi Finans Bank Açmıştı.   İkinci Banka şubesini açmaya hazırlanan İş Bankası ile Hububat Ticaret merkezi yetkilileri arasında sözleşme imzaladı.

İş bankası adına Kızıltepe Şube Müdürü Cömert Erkliğ ve çarşı şube Müdürü Hakan Çiçek Hububat Merkezi adına  Zahireciler Dernek Başkanı M.Şerif Öter ve Başkan Yardımcısı Sedat Alioğlu  sözleşme imzaladılar.

Kızıltepe Zahireciler dernek Başkanı M.Şerif Öter İmza töreninde yaptığı konuşmada 7 yıl önce zahireci meslektaşlarımızla Hububat Merkezi Projesini tasarlarken hedeflerimizden bir tanesi  Kızıltepe’mizi  Bölgede hububat ticaretinde cazibe merkezi haline getirmekti.
Gelinen noktada hedefimize yaklaşmaktan sevinçliyiz.Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi Esnaflarımızın dayanışması,Birlik ve Beraberliği sayesinde başarılmıştır ”dedi.