İstiklal Marşı Okuma Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü yıl dönümü kapsamında ‘İstikbal İstiklale Ses Veriyor’ sloganıyla düzenlenen 2’nci İstiklal Marşı Okuma Yarışması Ödül Töreni düzenlendi.

YAŞAM 12.03.2024 17:59:53 57 0
İstiklal Marşı Okuma Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi

‘İstikbal İstiklale Ses Veriyor’ sloganıyla düzenlenen yarışmaya Kayseri il sınırları içerisinde eğitim gören veya ikamet eden 4-11 ve 12-18 yaş arası iki farklı kategoride toplam 837 başvuru alındı.

Törende, 4-11 yaş grubunda birinci olan Elif Eslem Yılmaz, ikinci olan Nisa Gül Güven, üçüncü olan Süleyman Doğanay, mansiyon kazanan Fatma Erva Alçı, Işılay Çalışır ve Irmak Mira Keske ile 12-18 yaş grubunda birinci olan Ümmihani Oğuz, ikinci olan Zeynep Meva Şimşek ve üçüncü olan İlke Avvuran ile mansiyon kazanan Öykü Şen, Yaren Kaplan ve Lin Medeniye sahneye davet edildi.

İki farklı kategoride dereceye giren gençlerden birincilere 10” tablet, ikincilere 8” tablet ve üçüncülere 7” tablet, mansiyon olarak iki farklı kategorideki üçer kişiye ise akıllı saat armağan edildi.

Hibya Haber Ajansı