İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özkan, Başkan Soyer’i ziyaret etti

İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selim Özkan ile yönetim kurulu üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e destek ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 25.12.2023 18:13:45 65 0
İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özkan, Başkan Soyer’i ziyaret etti

Başkan Soyer, kendisine destek ziyaretinde bulunan İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selim Özkan ile yönetim kurulu üyelerini Egemenlik Evi’ndeki makamında ağırladı. Özkan, Başkan Soyer’in yeniden aday gösterilmesini istediklerini, böyle bir kararın açıklanmasını dört gözle beklediklerini söyledi.

“Yaptığımız çalışmanın örneği yok”
Oda ile belediyenin sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitasyonu için yaptığı iş birliğinin Türkiye genelinde atılan büyük bir adım olduğunu anlatan Selim Özkan, şunları söyledi:

“Biz Oda olarak üstümüze düşen ne varsa, bugün ve bundan sonra ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız.”

Gelecek dönem bütün bu deneyimlerin ışığında yepyeni bir yol haritası üzerinde pek çok konuda çalışabileceklerini söyleyen Başkan Soyer, “Bu; Türkiye’de bu konuyla ilgili yapılmak istenen mevzuat ve düzenlemelere etki edecek sonuçlar doğuracak. İş birliği yaparsak aklımıza gelmeyen bir çok sorunla ilgili de inisiyatif üstlenebiliriz. Çünkü irademiz çok net.  Aynı yerden bakıyor,  aynı dertleri taşıyoruz. O nedenle de bu güç birliği benim için çok kıymetli” dedi. 

Hibya Haber Ajansı