İzmit?ten Ceylanpınar?a Gönül Köprüsü

İzmit Ulugazi İlkokulu 4/G sınıfı öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri yardım kampanyası amacına ulaştı.

EĞİTİM 3.06.2018 10:59:12 2177 0
İzmit?ten Ceylanpınar?a Gönül Köprüsü

Giyecek, oyuncak, kırtasiye ve kitap kolileri Ceylanpınar Han Köyü İlkokulu ve Ortaokulu ile Samsun ili Alaçam İlkokulu ve Ortaokuluna gönderildi.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 45 koli dolusu giyecekler, oyuncaklar, kırtasiye ve kitapları toplayan Ulugazi İlkokulu 4/G sınıfı öğrenci ve velilerin projesine Okul Aile Birliğinden de destek denizli escort. İki koli kitap Samsun Alaçam ilçesi Alaçam İlkokulu ve Ortaokulun Kütüphanesine gönderildi. Diğer 43 koli dolusu malzeme ise Ceylanpınar’a yollandı.

Ulugazi 4/G sınıfı öğrencileri, yardım gönderdikleri okulun öğrencilerine mektup yazarak mektup arkadaşı da oldu. Okul Müdürü Abdullah Ünüvar projeyi yürüten 4/G sınıfı öğretmeni Serpil Kurt ve öğrencilerine teşekkür ederek bu tür sosyal projelerin daha sıkça yapılması gerektiğini söyledi. Yardımları ulaşan köy okulu öğrencileri ve öğretmenleri çektikleri video görüntüleri ve öğrencilerin yazdıkları mektuplarla, Ulugazi İlkokul öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Ceylanpınar Han İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sait Koçhan ise “İzmit Ulugazi İlkokulu Okul Aile Birliği üyesi Nihal Altay aracılığıyla mektup kardeşliği oluşturduk. Çocuklara bayramlık kırtasiye ve oyuncak spor malzemesi gönderdiler. Öğrencilerimize bayramlık hediyesi şeklinde düzenleyip dağıttık” ifadelerini kullandı.

Koçhan ‘Doğu ve batı arasında eğitimin eliyle böyle gönül bağlarının oluşması bizim için çok önemli’ dedi.